Laser Cutting
Rezultat debitare laser
3030-L

Debitare laser

Avantajele debitarii laser sunt taierea precisa si curata, de multe ori fara nevoia de o prelucrare ulterioara. Ideal pentru otel carbon si otel inoxidabil. Un proces rapid, repetabil si foarte precis, ideal atat pentru productie in serie cat si pentru prototipuri. Poate taia aproape orice forma bidimensionala cu o precizie de mai putin de o zecime de milimetru. Nu este recomandata pentru materialele conductive cum ar fi cuprul.

Tehnologia consta dintr-un fascicul laser cu putere mare controlat de calculator, care este focalizat pe piesa de prelucrat, iar energia termica rezultata,topeste sau vaporizeaza materialul. In timpul procesului de taiere, materialul topit este indepartat prin suflare de gaz sub presiune, creand o margine de inalta calitate.

Specificatii

TRUMPF TRUMATIC L 3030
Dimensiuni masa de lucru: 3000×1500 mm
Putere: 4000W
Tip: CO₂
Grosime maxima debitare otel carbon: 20 mm
Grosime maxima debitare otel inoxidabil: 15 mm
Grosime maxima debitare aluminiu: 8 mm

Stantare

Stanţare

Procedeul se foloseste cand piesele de prelucrat necesita multe gauriri sau deformari, unde laserele sunt ineficiente sau nepractice. Masinile de stantat au productivitate ridicata si sunt eficiente din punct de vedere al costurilor.

Specificatii

TRUMPF TRUMATIC 260R
Dimensiuni masa de lucru: 2500×1250 mm
Forta maxima de stantare: 250kN
Grosime maxima gaurire otel carbon: 3 mm
Grosime maxima gaurire otel inoxidabil: 2 mm

Indoire CNC
Indoire CNC
Durma

Îndoire CNC

Indoirea este unul din cele mai importante procese de prelucrare ale tablelor metalice. Piesele debitate, de la forma lor bidimensionala, se transforma in piese tridimensionale si astfel otelul castiga forta si functionalitate. Detinem doua prese hidraulice CNC Durma, capabile sa realizeze formare precisa si de calitate ridicata. Dispunem de o gama variata de scule pentru utilajele de indoire (cutite, prisme), realizand indoiri la diferite raze si grade.

Specificatii

DURMA AD-S 40175
Forta de presare: 175t
Lungime maxima indoire 4000 mm
Grosime maxima indoire otel carbon: 6 mm
Grosime maxima indoire otel inoxidabil: 4 mm

DURMA AD-R 30135
Forta de presare: 135t
Lungime maxima indoire 3000 mm
Grosime maxima indoire otel carbon: 6 mm
Grosime maxima indoire otel inoxidabil: 4 mm

Proiectare CAD

Proiectare CAD

Pentru fabricarea unei componente din tabla, informatiile furnizate de client si desenele trebuie sa fie traduse in codul masinii. Multe variabile trebuie luate in considerare pentru a transforma cu succes un desen primit de la client intr-o piesa finita. De multe ori, o piesa nu poate fi fabricata economic, asa cum este trasata sau numai pe baza informatiilor furnizate de client. Inginerii si programatorii nostrii sunt instruiti in utilizarea celor mai recente tehnologii CAD 2D si 3D disponibile, care ajuta in acest proces.